fbpx
  • (+30) 6956305070
  • info@topwedding.gr

Events

decor

Τα Events Μας

Η αγάπη για αυτό που κάνουμε , η υπευθυνότητα και η τελειομανία μας κάνει μοναδικούς στο είδος μας .
Γαμήλια Εκδήλωση

Γαμήλια Εκδήλωση

Στην ομορφότερη μέρα της ζωή σας είμαστε εδώ. Η διοργάνωση του γάμου σας είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συνύπαρξη διαφόρων συστατικών. Απεναντίας, απαιτείται δεξιότητα και τεχνική προσέγγιση στον τρόπο ανάμιξης αυτών των συστατικών και μεθοδικότητα στην ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε.
Η Top Wedding Suites, σας προσφέρει υψηλή ποιότητα συστατικών αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία και δημιουργικότητα που θα αφήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μουσική ανάλογη από έμπειρους DJ, ηχητική κάλυψη και φωτισμός υψηλού επιπέδου, οργάνωση και εξυπηρέτηση είναι κάποια από τα συστατικά που έχουμε δημιουργήσει για την διοργάνωση του δικού σας ξεχωριστού event!
Σκοπός και στόχος μας να υπερβούμε τις προσδοκίες σας!

Παιδικά Πάρτι

Παιδικά Πάρτι

Στα γενέθλια του παιδιού σας είναι λογικό να θέλει κανείς ένα όμορφο σκηνικό το οποίο θα κάνει τους μικρούς (αλλά και τους μεγάλους) προσκεκλημένους σας να χαμογελάσουν, να ευχαριστηθούν και να παίξουν. Ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε και επιμελούμαστε και τις φωτογραφίες που θα μείνουν μετά από χρόνια για να σας θυμίζουν αυτή την ξεχωριστή μέρα.
Εμείς βάση των απαιτήσεων σας, θα διαμορφώσουμε και θα διακοσμήσουμε κατάλληλα το χώρο, τα εδέσματα και τα δωράκια των μικρών μας καλεσμένων, όλα σύμφωνα με την θεματική ενότητα που θα έχετε επιλέξει, κάνοντας πρώτα εσάς και το παιδί σας και μετά τους καλεσμένους σας, κατά την αποχώρηση από το party να φύγουν ικανοποιημένοι και με την καλύτερη εντύπωση.

Γενέθλια Πάρτι

Γενέθλια Πάρτι

Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε με κάθε λεπτομέρεια το party που θέλετε να διοργανώσετε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και τις δικές σας προτιμήσεις.
Είμαστε στην διάθεση σας, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ύφος και το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας και να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια εμπειρία ανάλογη της δικής σας αισθητικής διασκεδάζοντας εκείνη την ημέρα αμέριμνα και εσείς μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους σας.

Εταιρικά Events

Εταιρικά Events

Κατανοώντας απόλυτα την αξία του ανθρώπινου κεφαλαίου και του εργαζομένου για μια εταιρία, θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι οι εταιρικές εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για meetings, τεχνικές συναντήσεις, workshops, σεμινάρια, εταιρικές βραβεύσεις και παρουσιάσεις, εκδήλωση της κοπής της εταιρικής σας πίτας, είτε άλλης μορφής εταιρική εκδήλωση, απαιτούν προγραμματισμό, επαγγελματισμό και ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, ώστε να επέρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των business events και την ανάγκη για μια άρτια διοργάνωση.
Αυτός είναι και ο λόγος που σε κάθε μας εταιρική εκδήλωση με σεβασμό στον πελάτη, φροντίζουμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την ανάδειξη των αρχικών σκοπών της εταιρικής σας εκδήλωσης.

Bachelor party

Bachelor party

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν θα δούμε ότι αρχικά τα bachelor party ήταν καθαρά αντρική υπόθεση. Αυτό ευτυχώς δεν ισχύει πια.
Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ποικιλία στην διοργάνωση τους ανάλογα με τον τόπο που διεξάγονται. Είτε μια ημέρα πριν τον γάμο ή νωρίτερα, είτε εάν επιθυμείτε να έχει διάρκεια 2 ημερών, συνήθως Σαββατοκύριακα σε κοντινούς προορισμούς. Η εταιρία μας, με την τεχνογνωσία και τους κατάλληλους συνεργάτες που διαθέτει , είναι εδώ για να σας διοργανώσει ένα αξέχαστο party ανάλογα των επιθυμιών και των προσδοκιών σας.
Και εφόσον πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός πριν την μεγάλη μέρα του ζευγαριού ο παράγοντας έκπληξη στο bachelor party είναι το Α και το Ω. Για την σπουδαιότητα λοιπόν του γεγονότος, ακολουθεί μια λίστα με τα to-dos για να διασφαλίσετε ότι το πάρτι θα έχει σίγουρη επιτυχία.

yacht party

yacht party

Αναλαμβάνουμε για εσάς την ενοικίαση ενός σκάφους και σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να γιορτάσετε με στυλ ειδικές περιστάσεις. Είτε πρόκειται για τον γάμο σας είτε για εταιρικές εκδηλώσεις στόχος μας είναι να σας διοργανώσουμε με τρόπο πρωτότυπο, πολυτελή και εμπνευσμένο βάση των απαιτήσεων σας ένα ονειρικό γεγονός που θα σας μείνει αξέχαστο.
Μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας, μετατρέπουμε το σκάφος σε ένα εντυπωσιακό χώρο με κύρια χαρακτηριστικά την απόλυτη πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική όπου σε συνδυασμό με την ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρουμε, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές.
Όλες οι εκδηλώσεις μπορούν να γίνουν είτε εν πλω είτε με το σκάφος να παραμένει δεμένο στην μαρίνα.

Γαμήλιο ΠάρτιΤο Τέλειο

Το Τέλειο Γαμήλιο Πάρτι

Η TopWedding σας προτείνει τις παρακάτω επιλογές.

Μουσική επιμέλεια - Dj

Σίγουρα ο dj είναι το Α και το Ω για την γαμήλια εκδήλωση αλλά πέραν από αυτό μπορείτε να καλωσορίσετε τους καλεσμένους σας με ένα live μουσικό όργανο όπως Βιολί , Σαξόφωνο ή Άρπα.

Ηχητική κάλυψη & Φωτισμός

Στον χώρο της εκδήλωσης πρέπει να υπάρχει σωστά κατανεμημένο το ηχητικό σύστημα ώστε να διασκεδάζει τους καλεσμένους και να μην ενοχλεί .
Ο φωτισμός της πίστας για εμάς είναι απαραίτητο συστατικό για το τέλειο γαμήλιο πάρτι .

Εναέρια πυροτεχνήματα & Σιντριβάνια

Προσφέρετε θέαμα στους καλεσμένους σας και κάντε τους παρακολουθούν τον ουρανό με ανοικτό το στόμα τα εναέρια πυροτεχνήματα .
Αν θέλετε μια θεαματική είσοδο τότε επιλέξτε τα σιντριβάνια ύψους 3 μέτρων για να σας πλαισιώσουν.
  • Events
  • Loyal Customers
  • Good Comments
  • Years of experience
decor

TopWedding Team

Μέσα από 20 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, σήμερα διαθέτουμε μια πολυάριθμη ομάδα από επαγγελματίες.