fbpx
  • (+30) 6956305070
  • info@topwedding.gr
DJ για γάμο

Οι πιο σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να θέσετε αν ψάχνετε επαγγελματία DJ για γάμο

Οι πιο σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να θέσετε αν ψάχνετε επαγγελματία DJ για γάμο

dj γαμου θεσσαλονικη

Ημερομηνία και χώρος όπου θα γίνει ο γάμος

Το πρώτο που πρέπει να αναφέρετε είναι φυσικά η ημερομηνία του γάμου σας και ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση. Θα πρέπει να κλείσετε τον dj που σας ενδιαφέρει καιρό πριν, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος την ημερομηνία που τον χρειάζεστε. Επίσης, αν έχει παίξει ξανά στο χώρο της δεξίωσης που επιλέξατε, θα είναι πολύ πιο εύκολο για τον ίδιο.

Λίγα λόγια για εσάς και τη δουλειά σας

Πριν συζητήσετε για το τι ακριβώς θέλετε εσείς για το γάμο σας και πως μπορεί να σας βοηθήσει, βασικό είναι να τον γνωρίσετε ως προσωπικότητα και ως επαγγελματία. Μέσω του τρόπου που θα παρουσιάσει τον εαυτό του και τη δουλειά του, θα καταλάβετε αν μπορείτε να συνεργαστείτε και αν μπορεί να ικανοποιήσει τα θέλω σας.

Πόσο καιρό εργάζεστε ως dj και πόσους γάμους έχετε πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα;

Η εμπειρία που έχει μέχρι σήμερα είναι πολύ σημαντική, μιας και θα σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουρες για την επιλογή σας. Αν ο dj που επιλέξατε ασχολείται χρόνια με το επάγγελμα και έχει πραγματοποιήσει πολλούς γάμους με επιτυχία, τότε θα έχετε έναν παραπάνω λόγο να τον εμπιστευτείτε και να μην ανησυχείτε για το αποτέλεσμα. Επίσης, κάποια δείγματα από την δουλειά του, μπορούν σίγουρα να σας κάνουν να καταλάβετε αν τελικά είναι ο ιδανικός για εσάς.

Ποιο είναι το είδος μουσικής που προτιμάτε;

Το είδος μουσικής που προτιμά ο ίδιος θα σας κάνει να καταλάβετε αν ταιριάζουν τα ακούσματα σας και αν μπορεί να δημιουργήσει ακριβώς την ατμόσφαιρα που εσείς ονειρεύεστε για τον γάμο σας. Αν τα γούστα σας συμπίπτουν, τότε να είστε σίγουρες πως θα καταφέρει να φέρει εις πέρας ότι του ζητήσετε.

Τι σας κάνει να διαφέρετε από τους ανταγωνιστές σας;

Μια σωστή και ιδιαίτερη απάντηση σε αυτή την κρίσιμη ερώτηση ίσως και να είναι αυτή που θα σας πείσει. Συζητήστε σχετικά με τα στοιχεία που τον διαφοροποιούν και τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους dj γάμων. Τι περισσότερο μπορεί να προσφέρει; Πόσο μοναδικές και αξιόλογες είναι οι υπηρεσίες του; Πόσο οργανωτικός και υπεύθυνος είναι; Εκτός από τις δεξιότητες και τις αξίες που έχει, μπορείτε να συζητήσετε και θέματα που αφορούν την εμφάνιση, όπως το ντύσιμο, την τάξη κλπ.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχατε να αντιμετωπίσετε σε ένα γάμο;

Κατά τη διάρκεια ενός γάμου μπορούν να συμβούν πολλά. Ο κάθε dj μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορες προκλήσεις και προβλήματα που ίσως εμφανιστούν. Εσείς πρέπει να δείτε πως έχει αντιμετωπίσει αυτές τι προκλήσεις, αν δηλαδή διατήρησε την ψυχραιμία του και πως ακριβώς κατάφερε να καλύψει οποιοδήποτε πρόβλημα. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβετε πως οτιδήποτε και αν συμβεί, το πάρτυ σας δε θα επηρεαστεί!

Τι γίνεται αν συμβεί κάτι και δεν μπορείτε να παίξετε στο γάμο;

Μια εξίσου σημαντική ερώτηση, για την οποία πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε μια απάντηση. Το να συμβεί το οτιδήποτε τη μέρα του γάμου και ο dj να μην καταφέρει να παρευρεθεί δεν είναι απίθανο, καθώς κανείς δε μπορεί να ξέρει τι μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή. Εσείς θα πρέπει να είστε σίγουρες πως ο ίδιος θα διευθετήσει το θέμα και θα στείλει κάποιον άλλο αξιόλογο συνεργάτη στη θέση του που θα ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.

Προσφέρετε κάποια επιπλέον υπηρεσία εκτός από την μουσική;

Πολλοί djs πλέον δεν παρέχουν μόνο τη μουσική. Προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο, δικό τους εξοπλισμό, δημιουργώντας έτσι υπέροχες οπτικοακουστικές παραγωγές που δημιουργούν και προσφέρουν μαγικές στιγμές σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Αν θέλετε η δεξίωση του γάμου σας να μοιάζει με όνειρο, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε έναν dj που εκτός από την ιδανική μουσική, να ενισχύσει την εμπειρία της διασκέδασης με διάφορα εφέ, καπνούς και φώτα!

Ποια προετοιμασία ακολουθείτε για ένα γάμο;

Συζητήστε μαζί του σχετικά με την διαδικασία προετοιμασίας που πρέπει να κάνει για να οργανώσει ένα γάμο. Συνήθως, η προετοιμασία χρειάζεται αρκετό χρόνο, όρεξη και ενέργεια. Μπορείτε να εμπιστευτείτε και να συνεργαστείτε με τον dj της επιλογής σας και να σχεδιάσετε μαζί το πιο αξέχαστο γαμήλιο πάρτυ!

Τι ζητάτε από εμάς;

Ρωτήστε ακριβώς τι ζητάει από εσάς ο dj, πως μπορείτε να βοηθήσετε στο έργο του και κατά πόσο μπορείτε να εμπλακείτε στη μουσική επιλογή της βραδιάς.

Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας;

Τέλος, θα πρέπει να ρωτήσετε το κόστος της υπηρεσίας που προσφέρει. Αφού σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη, θετική εικόνα για τον Dj σας και τις υπηρεσίες του, θα πρέπει να συζητήσετε σχετικά με τις τιμές του. Ανάλογα με αυτά που επιθυμείτε θα σας προτείνει ανάλογες προσφορές!

love4weddings.gr

decor